CoMe ViSiT n FoLLoW me!:)

Wednesday, 3 August 2011

Elianto???

Hye guyzz..jmpe lg..hehe..mlm ni lmbt ckit update..bkn ape..stress ckit td..aku g bzar td excted la bl taufu fa..mmg trase nk mkn..td aku bkk2 basi lah plak..adoy la..geram aku..pdhal yg jual 2 mamat yg ckit pnyer encem..huhu..frust trtonggeng2 aku bile basi..xmrase la aku nk mkn taufu fa..huhu..cdey2..apela abg ni..sgup die jual taufu fa basi kt aku..pdnlah murah..aish2..xpe2 sbr ye faten..bln pose nie..huhu
     Btw,sbnrnyer mlm ni aku nk cter ape ek??ha..cube teka..hehe..tadaa..elianto!huhu..sbnrnyer slma ni aku xpnh lgsg sgah kt elianto 2..eh jap..kowg tau x ape elianto?ala..yg jual2 brg make up 2..hehe..bkn ape..aku mmg nk sgah tp aku tkt la..tgk die pnyer tmpt mcm mhl smcm jer..n akk2 die pn cun2 traf2 model r!so slame brjuta kali aku g ioi mall 2 aku cuma pndg jela..tp laz month dowg wat sale taw!smpene ulgthun yg k6..oleh sbb trlmpau murah jd aku truja la nk mncuba..akk2 yg  jga pn bek2 n cun2 belaka.. huhu..Akhrnyer..4 my 1st tyme dtg..aku bl bbrapa brg yg aku rasekn bez..Apekah ia??

  
shimer
lip gloss





      So,aku jd addicted dgn brg elianto sbb bile pkai 2 aku rase bez n ssuai..xsgka plak muke aku ni ssuai dgn brg2 elianto..so dgn rase xsdr dri aku pn ajk mak aku g wat kali yg ke2..kali ni aku bl foundation n eye shadow..2 bijik lg..huhu
  
foundation

purple eye shadow

light green
          N aku trus dtg dn dtg smp aku ase da bpuluh plastik elianto kt blik aku ni..hehe..yela..muke aku ni ssh nk dpt produk yg ssuai..bile dpt yg bez cmni aku pn addicted nk bl..kbtulan mak bru bg duit so blh la bl lbey..laz sale ari aku g lg utk kali ke brape aku pn xpasti..mane2 je aku g xkira la mines ke sunway ke ioi ker aku msti cri elianto..hahahha..mmg giler ah!tp xpela  skali skala kn..utk dri sndri gk..huhu..laz ari 2 aku shoping mask die yg sumenyer mmg bez2 giler!leka gile plih mask smp mak da wat xtvt jeling mnjeling bru aku stop..huhu..total sume shoping kt elianto adela dlm rm100 gk!huh!utk sale mmg bykla!klu xsale lenla citer kn..hehe..ape pn xrugi try sbb brg2 die bgus n brkualiti!Anda msti truja  dn brpuas ati!hehe

mask yg bez!


So..aku ase smp cni jela..pnt gk aku nk mmbega gmbr nie utk dltkkn kt cni..mata ni pn da nek bgkak dok ngadap blog jer..sblm mak bsing lbh bek aku tdo..kang shur smbl ttp mata pyh plak nk mkn..huhu..ok la guyz..jom tdo..jgn lupe shur k..nyte tata salam..bye!:)

2 comments:

  1. Elianto belum penah beli..
    penah try dari membe je..

    mesti harga pun best.. tak mampu beli lagi ;)syoknya dah dapat produk yg sesuai dgn muka :)

    ReplyDelete
  2. huhu..sy pn bru jer try elianto..hrga die mhl sbnrnyer..tp tgh sale ni ade lah yg mmpu bl..huhu..xsume la yg ssuai..ade gk yg x..awk cube la slagi ade sale ni..hehe

    ReplyDelete